Titel

Collectief- of bedrijfspensioen?…

 
Zoeken
 
 

 

     
 

Bedrijfspensioen
Als u kiest voor een bedrijfspensioen van Aktuariz kiest u voor zekerheid. De betaalde premies maken gezamenlijk deel uit van een grote beleggingsportefeuille. Zo word het beleggingsrisico vrijwel nihil, en voor u als ondernemer is het ook fiscaal gunstig. Tegenwoordig worden collectieve regelingen meestal ondergebracht bij professionele verzekeraars. Fondsen die volledig in eigen beheer van het bedrijf vallen komen steeds minder vaak voor.

Aktuariz vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verzekeraars voor u en zoekt voor u de verschillende mogelijkheden en het voordeligste bedrijfspensioen voor u uit. Zo kunt u uw personeel betere secondaire arbeidsvoorwaarden aanbieden en heeft u een grote aantrekkingskracht op nieuw en getalenteerd personeel. Klik op de links hieronder voor een persoonlijk en onafhankelijk offerte of adviesgesprek.

Collectief pensioen
Natuurlijk wilt ook u als ondernemer een voordelige collectieve pensioenregeling voor uw onderneming. Maar als u als werkgever overweegt om voor uw werknemers een collectief pensioen af te sluiten dan is dat geen gemakkelijke beslissing. De materie voor een collectief pensioen zijn erg complex en er zijn veel kosten mee verbonden, die uw loonkosten zullen doen stijgen. En u heeft natuurlijk geen trek in de administratieve rompslomp. Het is dan ook aan te bevelen om gebruik te maken van de diensten van een gespecialiseerde onafhankelijke adviseur.

Is uw huidige pensioenpakket wel optimaal? Heeft u het uiterste bedongen qua korting en winstdeling? Welke verzekeraar heeft echt de beste en voordeligste pensioen? Dit zijn de vragen die u eerst beantwoord moet hebben. Een onafhankelijk advies van Aktuariz geeft uitkomst. Onze pensioenadviseurs helpen hier graag mee.


 

Pensioen en Inkomens Adviseurs Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Autoriteit Financiële Markten

Aktuariz B.V. | Koraalrood 153 | 2718 SB Zoetermeer | T: 079 - 346 15 15 | F: 079 - 346 15 10 | E: info@aktuariz.nl