Titel

Vermogensbeheer…

 
Zoeken
 
 

 

     
 

Wilt u vermogen gaan opbouwen? Heeft u al vermogen en wilt u dit verder laten groeien? Of wilt u wellicht uw vermogen gaan gebruiken als aanvulling op uw inkomen?

Met vermogensbeheer vertrouwt u uw vermogen toe aan de beleggingsexperts van Aktuariz. U geeft dus ook al uw zorgen en de dagelijkse rompslomp uit handen. Uw vermogen wordt beheerd door professionals met een diepgaand inzicht in de macro-economische ontwikkelingen en de invloed daarvan op economieŽn, sectoren en bedrijven.

Uw belang voorop
Het Team van Aktuariz vermogensbeheer voert actief beheer. Dat betekent dat zij de verhouding tussen aandelen, obligaties, onroerend goed en liquiditeiten binnen uw portefeuille voortdurend optimaliseren. Daardoor haalt u veelal een beter rendement dan met een passieve belegging.

Een deskundige vermogensbeheerder stelt samen met u een plan op volgens de volgende stappen:

  1. Uitvoerige inventarisatie van uw financiŽle situatie, doelstellingen, risicoprofiel, beleggingshorizon en aanvullende persoonlijke omstandigheden.
  2. Beleggingsvoorstel inclusief een plan van aanpak op basis waarvan de vermogensbeheerder het doelkapitaal voor u wenst te bereiken. 
  3. Vastleggen van vermogensbeheerovereenkomst, waarin het speelveld wordt bepaald waarin de vermogensbeheerder kan, mag en zal handelen.

Aktuariz vertaald alle informatie naar een effectenportefeuille waar u zich goed bij voelt. Ons uitgangspunt is de waarde van uw vermogen te beschermen en deze te vergroten op een wijze die past bij uw persoonlijke situatie. Onze handelswijze geschiedt op basis van vakkennis en maatwerk . Samen met u bespreken wij graag uw wensen en mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


 

Pensioen en Inkomens Adviseurs Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Autoriteit Financiële Markten

Aktuariz B.V. | Koraalrood 153 | 2718 SB Zoetermeer | T: 079 - 346 15 15 | F: 079 - 346 15 10 | E: info@aktuariz.nl