Titel

Ondernemer » Gezondheid…

 
Zoeken
 
 

 

     
 

U zet zich in om uw bedrijf tot een succes te maken. Daarbij bepaalt u zelf de koers. Als zelfstandig ondernemer hebt u veel in eigen hand, maar niet alles. Ondernemen gaat nu eenmaal gepaard met risicoís. Waarschijnlijk staat u er niet graag bij stil, maar een ongeluk of ziekte kan ook u overkomen. Wat betekent het voor uw bedrijf als uw gezondheid u in de steek laat? En welke gevolgen heeft dat voor uw persoonlijke financiŽle situatie?
 
Om de continuÔteit van uw onderneming te waarborgen, verzekert u zich goed. Aktuariz biedt een compleet assortiment zorgverzekeringen en ondersteunende diensten. Of u nu al jaren ondernemer bent of net begonnen, Aktuariz heeft een arbeidsongeschiktheidsverzekering die bij u past. Daarnaast biedt Aktuariz een compleet pakket ziektekostenverzekeringen.

Belangrijk om te weten
Als zelfstandig ondernemer heeft u geen enkel recht op een arbeidsongeschiktheidsuitkering van de overheid. Arbeidsongeschiktheid betekent simpelweg geen inkomen meer of een flinke afname daarvan. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt u uw financiŽle positie.


 
 
 
 
 
 
 

Pensioen en Inkomens Adviseurs Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Autoriteit Financiële Markten

Aktuariz B.V. | Koraalrood 153 | 2718 SB Zoetermeer | T: 079 - 346 15 15 | F: 079 - 346 15 10 | E: info@aktuariz.nl