Titel

Privť » Vervoer…

 
Zoeken
 
 

 

     
 

Hoe alert u ook bent in het verkeer, de kans op een ongeval is altijd aanwezig. Met alle vervelende gevolgen van dien. Wie draait er op voor de reparatie en kosten? En op welke hulp kunt u rekenen na een ongeval? Met een verzekering van Aktuariz is uw auto, motor of bromfiets goed beschermd.

Alleen WA
Standaard is voor iedere auto in Nederland een WA-dekking verplicht. Deze WA-verzekering geeft uitsluitend dekking voor de schade, die uw tegenpartij lijdt, wanneer u zelf schuldig bent. Voor autoís met een heel lage dagwaarde, doorgaans zijn dat de oudere autoís, kan een dergelijke verzekering al voldoende zijn.

WA-extra
Heeft uw auto nog steeds een flinke dagwaarde, dat kunt u uw WA-verzekering uitbreiden tot WA-extra. Soms ook wel WA-top, WA-succes, WA-minicasco, of WA-plus genoemd. In dat geval verzekert u de dagwaarde van uw auto tegen een flink aantal onprettige gebeurtenissen. De belangrijkste daarvan zijn diefstal, inbraak, storm, brand en ruitbreuk. Doorgaans geldt bij dit type schades een klein eigen risico.

All-risks
En voor de nieuwere auto bestaat dan uiteraard de all-risks-verzekering. Daarin zit de WA- dekking, maar ook de WA-extra-dekking. Bij all-risks worden beide dekkingen kompleet gemaakt door onder andere ook vandalisme te vergoeden en aanrijdingen. Het woord zegt het eigenlijk al: "all-risks". "Alle risicoís" zijn verzekerd (althans, vrijwel alle risicoís).


 
 
 
 
 
 
 
 

Pensioen en Inkomens Adviseurs Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Autoriteit Financiële Markten

Aktuariz B.V. | Koraalrood 153 | 2718 SB Zoetermeer | T: 079 - 346 15 15 | F: 079 - 346 15 10 | E: info@aktuariz.nl